base_logo_transparent_background

Säljande projektledare

Vi expanderar kraftigt och söker efter medarbetare som är lika drivna som vi!
När andra i branschen söker medarbetare utan CV så gör vi tvärt om.
Vi vill endast ha de absolut bästa ombord!
 
Vi arbetar i ett litet men tight team där rätt person kommer att erbjudas stora möjligheter att forma sin egna roll inom bolaget. Du besitter stor teknisk kunskap och hjälper kunden att finna den absolut mest optimerade lösningen utifrån sina förutsättningar och önskemål.
 
Arbetsbeskrivning
Du följer din kund från start till mål.
Det innebär att du från början guidar kunden i processen, gör platsbesök, hjälper till att utforma anläggningen och offererar. Om du får förtroendet att leverera anläggningen så bistår du i projektering, inköp och leverans. Du samordnar och bokar elektriker och montörer.
Du finns för kunden under hela processen och är även första kontakten vid support efter överlämnandet av anläggningen. Vårt upptagningsområde är Skåne och Blekinge.

För att trivas i rollen som säljande projektledare hos oss, så är du en grym kommunikatör som alltid gör ditt yttersta för att göra kunden nöjd.
Du är lite av en tekniknörd som vill fortsätta att utvecklas i takt med den enormt innovativa branschen vi befinner oss i.
Vi erbjuder en fast månadslön, tjänstebil, generösa förmåner och möjlighet till bonus.
Provanställning på 6 månader tillämpas

Hos oss får du stor frihet i att själv forma din tjänst och dina arbetsdagar. Det som är viktigt är att vi har nöjda kunder och välmående medarbetare.
Erfarenhet av branchen är ett krav. Att ha arbetat med större anläggningar inom lantbruk, industri och bostadsprojekt är meriterande.

För frågor angående tjänsten,
kontakta Emma Stjernberg på emma@vidablicksolkraft.se eller 0760 213 313.

 

Använd formuläret nedan för att söka tjänsten • Introducera gärna dig själv med en kort beskrivning!
 • Bifoga personligt brev och CV nedan.
 • Personligt brev
  (max 50 MB)
 • CV
  (max 50 MB)
 • Övrigt
  (max 50 MB)